jullie willen verbouwen of uitbouwen

Jullie hebben een woonhuis en willen dit woonhuis verbouwen en/of uitbreiden. Dan ben je bij Linda van der Sanden aan het juiste adres! Ik bekijk heel goed de randvoorwaarden (bestemmingsplan etc) en zet jullie ideeën om in een fantastisch woonhuis waar jullie nog heel lang van kunnen genieten.

Ons contact begint met een persoonlijk gesprek bij jullie thuis waarin al jullie wensen en ideeën worden doorgenomen. Daarna wordt er een offerte gemaakt voor ofwel de gehele fase ofwel een eerste schetsontwerp.

Na opdrachtverlening begint ons gezamenlijke proces, dat kortweg bestaat uit ontwerp, bouwvoorbereiding en realisatie. In iedere fase kunnen jullie kiezen welke werkzaamheden ik voor jullie doe. Voor het gehele proces zie bureau.

Belangrijke stijlkenmerken van mijn architectuur zijn licht, omgeving en kleur.

woninguitbreiding: de gehele kelder is verbouwd en uitgebreid tot volwaardige slaapverdieping, de schuur is vergunningvrij gebouwd

woninguitbreiding: de woning is vergroot met een dakopbouw en een uitbouw op de begane grond. Het gehele huis is verbouwd.

woninguitbreiding: een tuinkamer verbindt twee woonhuizen van de zelfde eigenaar.

woninguitbreiding: een werkkamer is middels een zone met daklicht verbonden aan de woonruimte.

verbouwing: een nieuwbouw appartement is onder architectuur verbouwd

verbouwing: een vrijstaande woning is geheel verbouwd in klassieke stijl

verbouwing: de nieuwe keuken is een echte leefruimte geworden

verbouwing: de architectuur van het huis uit 1910 komt weer geheel tot zijn recht

verbouwing: kamers ensuite met glas-in-lood

swanekampen03.jpg thung01.jpg nederend09.jpg gooland05.JPG visser01.jpg capelle07.jpg capelle02.jpg thung10.jpg botanie01.jpg