Uitbreiding winkelcentrum van Foreestweg Delft

Om het winkelcentrum aan de Van Foreestweg en de PLUS supermarkt met elkaar te verbinden is de bestaande Van Kinschotstraat opgeheven. De sterke architectuur van het winkelcentrum uit de jaren 60 komt terug in de betonnen gevelportalen met daarin grote open puien. Op de hoek is een verbijzondering gemaakt met de entree van de PLUS.

aan de Van Foreestweg zijn het oude winkelcentrum en de supermarkt met elkaar verbonden

op de hoek komt de entree van de Plus

de bestaande betonnen pilaren van het flatgebouw blijven zichtbaar

de nieuwe gevel met betonnen kaders komt voort uit de bestaande gevel van het winkelcentrum

zicht vanaf het bestaande winkelcentrum naar de uitbreiding

aan de achtergevel krijgen de bewoners een groene gevel

vogelvlucht nieuw

vogelvlucht bestaand

plus01.jpg plus02.jpg plus03.jpg plus04.jpg plus05.jpg plus06.jpg plus07.jpg plus08.jpg